Camping De Stal is gelegen in het prachtige Drentse Hooglanden in het hart van Drenthe waar de nachten nog donker zijn en de sterrenhemel goed te zien is. Met prachtige natuurgebieden in de buurt zoals het Mantingerzand, plan Goudplevier en een uitzicht op landerijen maakt deze plek dat u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. Bovendien is er veel natuurschoon waar goed te fietsen en te wandelen is.

Fijn voor de kinderen.

 

Nieuw  

Camperplaatsen met servicestation. Deze plaatsen zijn verhard, met elektra en een gigantisch uitzicht over de landerijen.

 

 

In de zomer organiseren we 1 keer per week een gezellige barbecue. Op loopafstand van 50 meter van De Stal is viswater aanwezig. U kunt hier op onze eigen steiger vissen of gebruik maken van onze visboot.

De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met lagere school leeftijd.

Vissen

 

Voorzieningen

Op de camping zijn: elektra, warme douches, schone toiletten, een wasmachine en gratis Wifi.

Er zijn beschutte plaatsen, en plaatsen met uitzicht over de velden. De camping heeft 3 veldjes één met confortplaatsen en speeltoestellen. Een beschut veld met speeltoestellen en een veld welke geschikt is voor diegene die graag rustig wil staan, op dit veld staan geen speeltoestellen.

Bij de recreatieruimte hebben we een gezellig terras. 

SDC10008

Wij hebben ook camperplaatsen op het veld welke een speciale verharding hebben. En doordat het gras er door kan groeien wordt het mooi groen. Voor als u liever op het veld zelf wilt staan.

IMG 1402

uit de lucht gezien

 logo dh                                                     

 

 www.drentsehooglanden.nl